Γενικά - ΕλΚεΤεΠ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενικά

New concepts > Gnosis Gallery

     Η Gnosis Gallery είναι ένα πρότυπο concept του ΕΛΚΕΤΕΠ με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης Ηλεκτρονικής Τράπεζας Πολιτισμού βασισμένης σε θεματικά πολυμεσικά ψηφιακά μουσεία και διάφορα μικρότερα projects ως "δορυφόρους" τους.
   
    Στα πλαίσια αυτού θα επιχειρηθεί για πρώτη φορά και η δημιουργία μιας παράλληλης τράπεζας δεδομένων καλλιτεχνών (από όλα τα είδη τέχνης) σε μορφή digital portfolios, με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τον καθένα από αυτούς (με ιδιαίτερη μέριμνα στους νέους). Φιλοδοξούμε σε βάθος χρόνου να γίνει το έργο τους γνωστό σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό, μέσα από τη δημιουργία ενός εργονομικού, καλαίσθητου και φιλόξενου ψηφιακού χώρου.

    Για χορηγίες ή οποιασδήποτε μορφής αρωγή σχετικά με την υλοποίηση της Gnosis Gallery, καθώς και για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε γραπτά ή τηλεφωνικά μαζί μας.

σημ. προτείνουμε στο video, αφού πατήσετε play, να κλικάρετε και κάτω δεξιά στο διακεκομμένο τετράγωνο για να περάσετε την προβολή σε πλήρη οθόνη και στο "γρανάζι" για να επιλέξετε την μεγαλύτερη HD ανάλυση, ώστε να το δείτε πλέον σε άριστη ποιότητα...
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού