2016 - ΕλΚεΤεΠ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

2016

Αρχείο
    Χαρακτηριστικά παραδείγματα με τυχαία εξώφυλλα από περιοδικά και εφημερίδες του 20ου αιώνα, στα οποία φαίνεται η “διαφορά” (εκ του αποτελέσματος) στις τεχνικές προδιαγραφές με τις οποίες έγινε η ψηφιοποίηση του Ελληνικού Τύπου από την αρμόδια κρατική υπηρεσία, σε σχέση με αυτές του ΕΛΚΕΤΕΠ.

|- κάντε κλικ στις μικρογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση

Άμεση πριν& μετά σύγκριση

κάντε οριζόντιο "πέρασμα" με το ποντίκι στην εικόνα για μία άμεση διαδραστική σύγκριση των δύο "εκδοχών" ως προς το αποτέλεσμα
   Demo του περιοδικού ΑΤΛΑΝΤΙΣ του 1953 αναπαλαιωμένο στην ηλεκτρονική του μορφή.

σημ. προτείνουμε στο video, αφού πατήσετε play, να κλικάρετε και κάτω δεξιά στο διακεκομμένο τετράγωνο για να περάσετε σε προβολή σε πλήρη οθόνη και στο "γρανάζι" για να επιλέξετε την μεγαλύτερη HD ανάλυση, ώστε να το δείτε πλέον σε άριστη ποιότητα...

|- το συγκεκριμένο video (για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων) θα σας μεταφέρει στο youtube για να το δείτε
|- μπορείτε να "κατεβάσετε" τo flip book στην ενότητα Downloads
    Δείγματα από την ιστοσελίδα (www.roulaloukoumi.gr) που σχεδιάστηκε ως η official της συνθέτριας - ερμηνεύτριας Ρούλας Λουκούμη (γνωστή και ως η "φωνή της Θάσου", μια και επί σειρά ετών ασχολήθηκε σε ερευνητικό και καλλιτεχνικό επίπεδο με τα παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής, αναδεικνύοντάς τα επάξια).

    Είχε ανατεθεί στο ΕΛΚΕΤΕΠ κοντά στο Πάσχα, γι αυτό και το αναρτημένο τότε under construction έως ότου ολοκληρωθεί, είχε ανάλογο ύφος (με μια δόση χιούμορ).

|- κάντε κλικ στις μικρογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού