Εφαρμογές ειδικού ενδιαφέροντος - Τεχνολογικές λύσεις - ΕλΚεΤεΠ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εφαρμογές ειδικού ενδιαφέροντος - Τεχνολογικές λύσεις

Υπηρεσίες

    Η πολυεπίπεδη τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε εμπνευσμένες τεχνολογικές λύσεις σε πλήθος διαφορετικών αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης ή ενός επαγγελματία.
    Οι διάφορες επιτυχημένες συνεργασίες μας από το 2006 έως και σήμερα όπως π.χ.
  • με την βελγική Thomson - Clarivate Analytics για λογαριασμό της οποίας κάθε χρόνο καταγράφουμε με ειδικό λογισμικό και κωδικοποίηση όλα τα trademarks που καταχωρούνται στο ΦΕΚ της Ελλάδας
  • με την εφημερίδα Το Ποντίκι για την οποία ψηφιοποιήσαμε όλη την εκδοτική της δραστηριότητα ενσωματώνοντάς την παράλληλα σε custom version του Αρχειοθέτη με ειδικά μελετημένο για δημοσιογράφους indexing system
  • με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για την οποία δημιουργήσαμε ειδικές έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις
  • με διάφορα studio ηχογράφησης στα οποία παρείχαμε πολυεπίπεδη τεχνική αρωγή σε θέματα μουσικής τεχνολογίας
και τέλος οι συμπράξεις μας σε επίπεδο υπηρεσιών και έρευνας με μεγάλα ακαδημαϊκά ιδρύματα όπως το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, το Πανεπιστήμιο του Cambridge κλπ, είναι ένα εχέγγυο έναντι της εμπιστοσύνης που σας καλούμε σε πρώτη φάση να μας δείξετε.
   Επικοινωνήστε απλά μαζί μας. Ασχέτως ενδεχόμενης μεταξύ μας επαγγελματικής συνεργασίας και εφόσον το θελήσετε, μπορούμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά για εσάς στα πεδία που καλύπτει η γνώση μας, χωρίς καμία δική σας υποχρέωση.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού