2017 - ΕλΚεΤεΠ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

2017

Αρχείο
   Από την συνεργασία του ΕΛΚΕΤΕΠ με το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ της Αγγλίας (Cambridge) για το ετήσιο Kaleidoscope Conference που διοργανώνει το Παιδαγωγικό του τμήμα. Επελέχθη η πρώτη από αριστερά αφίσα για τη διεθνή προώθησή του.

|- κάντε κλικ στις μικρογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση
   Από την σπουδαία θεατρική παράσταση "Σοφία" του Ιγνάθιο Γκαρθία Μάι, που ανέβηκε στην ΟΙΚΙΑ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ και το ΕΛΚΕΤΕΠ ανέλαβε την διαμόρφωση των ηχητικών τοπίων.
    Στιγμιότυπα από την multimedia εφαρμογή "The Best Facebook Covers", που δημιούργησε το ΕΛΚΕΤΕΠ κατόπιν αιτημάτων πολλών χρηστών του internet (κυρίως αρχαρίων), με σκοπό να τους βοηθήσει να αποφύγουν το "σερφάρισμα" σε "επικίνδυνες" διαδικτυακές τοποθεσίες στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν covers για τον λογαριασμό τους στο Facebook.

    Περιέχει πλήθος φωτογραφιών επιλεγμένες ανάμεσα από χιλιάδες άλλες, στις σωστές διαστάσεις για cover και χωρισμένες σε θεματικές κατηγορίες, παρουσιασμένες σε εξομοιωμένο περιβάλλον (simulation presentation), ώστε να μπορεί ο χρήστης να επιλέξει εύκολα αυτήν που θα ταιριάζει στις επιθυμίες του.
    
|- κάντε κλικ στις μικρογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση
|- μπορείτε να "κατεβάσετε" τη Multimedia εφαρμογή στην πλήρη της έκδοση (full version) στην ενότητα Downloads
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού