2010 - ΕλΚεΤεΠ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

2010

Αρχείο
   Flip Book Presentation με πιλοτικές θεματικές στήλες εμπνευσμένες από το αρχειακό υλικό του ΕΛΚΕΤΕΠ. Προορίζεται για έντυπες & ηλεκτρονικές εκδόσεις. Το συγκεκριμένο demo έχει μουσικό θέμα.

|- κάντε κλικ στις μικρογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση
|- μπορείτε να "κατεβάσετε" τo demo flip book στην ενότητα Downloads
    Το interface από το .xls αρχείο που δημιούργησε το 2010 το ΕΛΚΕΤΕΠ, προσπαθώντας να βοηθήσει το μέσο πολίτη ν’ ανταπεξέλθει στη νέα (για τότε) ανάγκη του για καταγραφή και υπολογισμό των αποδείξεων αγοράς, με γνώμονα την εργονομία, την αισθητική και την αποτελεσματικότητα.

    Η νέα αυτή έκδοση του excel αρχείου περιείχε τις αλλαγές στον υπολογισμό του απαιτούμενου ποσού σε αποδείξεις, σύμφωνα με τις ανανεωμένες εξαγγελίες των οικονομικών υπηρεσιών. Οι κάτοχοι της παλιάς μπορούσαν να μεταφέρουν στη νέα τα δεδομένα που τυχόν ήδη είχαν καταγράψει, με απλό copy - paste.

    Δεν ήταν απαραίτητες ειδικές γνώσεις για τη χρήση του και οποιοσδήποτε μπορούσε να το εντάξει στην καθημερινότητά του ως εργαλείο “οικιακής μηχανογράφησης”. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χρησιμοποιήθηκε εκτενώς από πολλές δεκάδες χιλιάδες πολίτες.

    Προσφέρεται δωρεάν για προσωπική και εκπαιδευτική χρήση και με τον κωδικό: asd123 μπορεί οποιοσδήποτε να το "ξεκλειδώσει" και να το μετατρέψει κατά το δοκούν, ώστε να εξυπηρετεί άψογα και σημερινές ανάγκες.

|- μπορείτε να "κατεβάσετε" τo αρχείο και οδηγίες χρήσης στην ενότητα Downloads
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού